headerfoto.jpg

Creatieve Vogels!

Offermans Design is een creatief bureau met een platte organisatiestructuur. In het mooie Valkenswaard houden de Creatieve Vogels zich bezig met het bedenken, ontwerpen en uitvoeren van creatieve uitingen op diverse communicatievlakken. Wij denken bij reclame niet alleen aan een plaatje bij een praatje. Want zo simpel is het niet. En voor dikke marketingrapporten zijn we net iets te nuchter.

Natuurlijk weten we wel waar we over praten, maar de Creatieve Vogels schakelen bij voorkeur sneller. Snel en conceptueel (mee)denken en dit vertalen naar een visueel en begrijpelijk verhaal. Dat verhaal kan uw nieuwe huisstijl, uw online campagne of uw complete rebranding zijn. Wij weten uw boodschap op de juiste toon én met inzet van de juiste middelen naar buiten te brengen.

Wat kunnen we?

Soms verzorgen we complete campagnes, soms een deel van de communicatie. Offermans Design vindt dat reclame mooi én zinvol moet zijn. Met een relevante boodschap, een aansprekende tekst en een origineel ontwerp. We geven uw huisstijl vorm, ontwerpen websites en tekenen in 3D uw pakkende winkeldisplay of complete stand.


Bij een goed restaurant mag je in de keuken kijken. Zo ook bij de Creatieve Vogels. Openheid en transparantie dus. Het betekent onder meer dat klanten onbelemmerd deel kunnen uitmaken van het ontwikkelingsproces.

Benieuwd of een opdracht? Neem contact met ons op!

 
 

Zo werken wij:

stap1.gif

1. wie ben je?


DNA: 

Iedere onderneming heeft een soort DNA dat tot uiting komt in de strategie, processen, systemen, cultuur en communicatie. Wij brengen dit in vogelvlucht in kaart en komen daarmee tot de kern van uw zaak.

stap2.gif

2. hoe wil je gezien worden?

Positionering:

Een juiste positionering is de beste manier om de toegevoegde waarde van uw product en/of dienst te communiceren naar de doelgroep.

stap3.gif

3. wat is je boodschap?

Communicatie concept:

De gekozen positionering vertalen we vervolgens naar een communicatie concept. We visualiseren de basisboodschap naar een tastbaar concept. Dit kan het uitgangspunt zijn voor bijvoorbeeld een huisstijl, campagne of algemene branding.

stap4.gif

4. hoe laat je het zien?

Communicatie middelen:

De communicatie middelen zijn de informatie dragers uw boodschap uit te dragen. U kunt hierbij denken aan print en digitale media, presentatiemiddelen zoals stands, winkelinrichting en pandaankleding, of live-communicatie-acties.

 
 

Animeren zal ze leren

Animaties kunnen een belangrijke rol innemen binnen een merkstrategie. Animaties bieden de creatieve vrijheid en ruimte om boodschappen op een unieke manier over te brengen.

Met animaties kun je iets heel ingewikkelds op een heel eenvoudige manier uitleggen.

Bovendien zijn er geen creatieve beperkingen!

 
 

Onze klanten zijn werkzaam in diverse branches

Innoveren

Centric Netherlands
Centric Belgium
Ivanti Software
Transfer Solutions
Signpost

Zorg

Arkin
Granida
Sinai Centrum
Jellinek verslavingszorg
Maria Ziekenhuis
Mindfit

Werken

AB Brabant
NBI
Vervangingsfonds
centric BPO Services

Zakelijke Dienst verlening

Mutsaerts
Verrijt fire & security
Multifix Group
Slim Vermogensbeheer

Sport

FC Eindhoven
SportsLounge 1988
Jay Schippers KNWU BMX

Wonen

Wonen Limburg

B2C

Feel Beautiful
Frissen Groep
LB Solutions
Perfetti van Melle

 
background-squarespace.jpg
Offermans-klantoverzicht.jpg

 

Branding

Als creatief bureau werken we voor grote internationale ondernemingen, maar ook voor starters die zich zo effectief mogelijk willen presenteren. We kiezen een creatieve aanpak en maken gebruik van de communicatiekanalen die u bij uw merk passen. Bovendien heeft ieder merk heeft een uniek verhaal, daar zijn wij van overtuigd. Een mooie boodschap alleen is niet meer voldoende om mensen in beweging te krijgen. Om mensen aan je merk te binden moet je relevant zijn. Alleen dan wordt je boodschap gehoord. 

 
 

Portfolio

 
 
 

Zelf een goed idee?

Als u met een gevoel van euforie een overleg waar goede ideeën uit voortgekomen zijn achter de rug hebt, wacht dan nog even met het beoordelen daarvan. Neem afstand en word niet te snel verliefd op deze eerste, onweerstaanbare schijn. Slaap er een nachtje over en bekijk de schetsen de volgende dag nog eens met een kritisch oog: Werkt het idee? Heeft het een emotionele impact? Is het concept helder en begrijpelijk?

Laat de ideeën ook aan anderen zien, zodat u aan hun reactie kunt aflezen of u raak heeft geschoten of dat u de enige bent die ze begrijpt. Vergeet niet dat een goed idee voor zichzelf spreekt en meestal met een paar krabbels kan worden gecommuniceerd. Slechte ideeën hebben een ingewikkeld concept nodig om begrepen te worden.

 
 
 
 

wij geven vorm aan
creatieve communicatie concepten

 
 
 
 
stands.png

Stand ontwerp

Offermans Design is een broedplaats van creatieve ideeën. In 2009 hebben wij de Expo Jaarprijs gewonnen voor het beste communicatie-concept voor een beursdeelname  in Nederland. Wij ontwerpen een stand namelijk altijd vanuit de boodschap. Wat heb je te vertellen?

concept-lampje.png

Creatieve communicatie

De ontwikkeling van communicatieconcepten is de creatieven van Offermans Design op het lijf geschreven. “Wij willen de klant uitdagen, verrassen en inspireren. Daar ligt onze kracht en toegevoegde waarde,” aldus Ton Offermans.

mobile-device.png

Websites

Korte lijnen met de opdrachtgever zorgen ervoor dat Offermans Design snel kan opereren. Websites op kleine of juist uitgebreide schaal. Daagt u ons uit met een online opdracht?

Awards

 

De Nationale Expo Jaarprijs

De Nationale Expo Jaarprijs bekroont succesvolle, onderscheidende live communicatieprojecten, zoals beursdeelnames.

“Er werden creatieve manieren gezocht om het imago te verbeteren, de doelstellingen werden behaald en overtroffen, er werd aan live communicatie gedaan zoals het bedoeld is. Met een tot in de details uitgedacht en consistent doorgevoerd concept.”

De BKD Communicatie Award

“De prijs voor het bedrijf dat zich door aanpak en presentatie positief onderscheidt van collega-exposanten, ging dit jaar naar Offermans Design uit Valkenswaard. De jury heeft deze award toegekend omdat alle aspecten van een goed beursconcept (conceptmatige aanpak en performance) meegenomen waren in de creatieve presentatie van Offermans Design tijdens BKD Limburg.”

 
 

Creatieve Vogels

Offermans Design
Den Dries 17
5552 CL Valkenswaard
T +31(0)40 204 02 06
F +31(0)40 204 80 80

info@offermansdesign.nl
www.offermansdesign.nl

Stages

Heb je interesse in een stageplek? Neem dan contact met ons op.

 

Contact